У бібліотеці відбулася презентація нового роману авторства Наталії Чайковської «Порцелянова лялька», який вийшов у видавництві «Нора-Друк»

 

Права на переклад цієї книжки німецькою мовою вже продані в одне з провідних австрійських видавництв. Сьоме вересня визнано офіційним Днем народження книжки «Порцелянова лялька».

Незважаючи на дощову погоду у затишному хабі Мераба зібралися поціновувачі творчості письменниці.

Модерувала захід донька письменниці Катерина Чайковська.

Багато було запитань про створення та зміст книги

«В книжці йдеться про життя, яке звернуло не в те русло. Про вміння пробачати. І про те, що не завжди потрібно все пробачати. Героїня книги Марта, яка пережила багато усього, одного разу вирішила дати своєму чоловікові другий шанс. Про наслідки, яких можна було уникнути, аби набралася сміливості і силу. Силу, яка живе в кожній з нас. Силу, яка проявляється в ті моменти, коли ми не завжди готові до наступних кроків. А потім… коли життя притискає до стіни, перекриває дихання і майбутнє перетворюється на чорну пляму, жінка приймає рішення» розповіла письменниця.

Алла Єфремова, директорка бібліотеки, висловила щире захоплення талановитій авторці, яка є активною читачкою, подякувала за прихильність до книгозбірні, за можливість провести першу презентацію. Розповіла про власні емоції від прочитаних книг, побажала і надалі писати, видавати, пробуджувати нашу свідомість, жити тільки з позитивними емоціями.

Було цікаве спілкування з присутніми: хто прочитав, обговорювали твір, а тих, хто не читав, інтригували, обговорювали, дискутували і розмірковували, отож всі були задоволені від спілкування.

>Як сказала авторка Наталія Чайковська: «Направду мені було, затишно і доброзичливо. По особливому спокійно.»

Побажаємо їй доброзичливих читачів та творчого натхнення і багато нових цікавих книжок.

***

Проєкт "Мераба: Волинський антикризовий хаб для переселених активістів та громадських організацій" створено ГО Центр розвитку соціального капіталу, Громадська Організація "Інститут транскордонних ініціатив" у партнерстві з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторально

Додаткова інформація